BENVINGUTS al Blog de l'AFA! Aquí us explicarem les activitats, noticies, i novetats de l'AFA.

19 de nov. 2013

Trasllat el curs vinent de l'escola Les Arrels de Salt

Avui ha sortit aquesta publicació al Punt Diari:


Trasllat el curs vinent de l'escola 

Les Arrels de Salt

 

 Ensenyament el veu “urgent” per l'increment d'alumnat previst per al curs 2014/15

Ara és al pati d'un altre centre

 

L'Ajuntament de Salt té previst traslladar l'escola Les Arrels, que actualment ocupa una part del pati de l'escola Mas Masó. El consistori treballa amb la idea que l'escola se situï a les noves instal·lacions a partir del curs vinent. Per això, ahir el ple va aprovar una modificació de crèdits que permetrà l'adquisició del terreny.
El nou emplaçament serà al sector Vallvera-Sitjar, a l'altura de l'escola de fisioteràpia Euses, però a l'altre costat de l'avinguda de la Pau.
La valoració del terreny que es comprarà és de 90.347,94 euros. A aquest import cal afegir-hi les despeses per adequar-lo: enderrocaments, transports, assegurances, etc. Es preveu que el cost total pugi a 100.000 euros.
Aquesta compra es finançarà a compte de l'ingrés recaptat per l'expropiació dels terrenys de l'AP-7. El Departament d'Ensenyament va manifestar per escrit al consistori, tot just fa vuit dies, “la necessitat urgent d'atendre el trasllat de l'escola”.
En l'informe de la modificació de crèdits hi ha també una previsió de quin serà el deute viu –deute amb entitats financeres– de Salt el 31 de desembre. Es preveu que se situï en 24,9 milions d'euros.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada